PVC Ramen en deuren

Het systeem van PVC ramen en deuren in het gamme van Recon, bevat een ruime keuze hoogtechnologische profielen onderworpen werden aan de strengste tests voor hedendaagse pvc ramen of deuren. Onze pvc ramen en deuren scoren hoog inzake duurzaamheid, thermische en akoestische isolatie en stevigheid.

 

Deze pvc ramen zijn van hoge kwaliteit en worden gecombineerd met de vakkundigheid van onze mensen in PVC ramen en deuren. Wij hebben onze eigen technische mensen, zowel in de productie als in de plaatsing, wat ons een uitzondering in het vak maakt.

Dit alles maakt van Recon een uiterst goede keuze voor uw pvc ramen en deuren.

Keuze en vrijheid

Recon werkt volledig op maat naar uw smaak en technische vereisten. Wij kunnen u de meest uitzonderlijke uitvoeringsmogelijkheden in Pvc ramen aanbieden. PVC deuren en ramen worden op maat gemaakt, waardoor u dus geen storende passtukken aan uw ramen ziet.

Vraag nu offerte! Laat ons uw eisen weten en stuur ons uw eerste opmetingen door en wij zullen u een vrijblijvend voorstel maken voor de levering en plaatsing van uw pvc ramen, zijn het nu draaikipramen, valramen, tuimelramen, erkerramen, hefschuiframen, schuifdeuren, terrasdeuren of ronde pvc ramen. Wij hebben ervaring met alle mogelijke types.

Wij verzorgen voor uw pvc ramen of deuren ook de geschikte dorpels en de rolluiken voor Pvc ramen als u dit wil.