Houten ramen

Recon Group heeft een uitgebreide ervaring met het betere houten raam. De houten ramen worden vervaardigd in een eigen professioneel atelier met uitermate bekwame vakmensen. Elk houten raam krijgt de nodige aandacht en kwaliteit is voor ons van prioritair belang.

Soorten

Houten ramen en deuren in FSC afrormosia, afzelia en padoek zijn de meest aanwezen door onze diensten.
Recon Bouw bewerkt ook andere houtsoorten zoals eik, meranti, ceder, beuk en zoveel meer tot houten ramen en deuren van absolute topkwaliteit.

Types en stijlen

De houten ramen zijn uit te voeren in een klassieke, antieke en een moderne stijl, volledig naar de wensen van de klant.Houten ramenOnze houten ramen hebben een uitstekende geluids-, warmte-, en koude- isolatie.

Wij kunnen u elk type houten raam aanbieden, zoals gebogen houten ramen en guillotineramen. Deze zijn beschikbaar zowel met gewoon profiel, met vlak profiel of retroprofiel.

Afwerking

Voor wie voorkeur heeft voor houten ramen of deuren in meer uitgesproken tinten, is er de nieuwe generatie beitsen of lakken. Dit lakwerk gebeurt eveneens in ons eigen lakkerij, onder toezicht van het menselijk oog. De houten ramen en houten deuren zijn duurzaam behandeld.

Of u nu kiest voor afzelia, meranti, ceder, eik of afrormosia,wij kunnen u de gepaste afwerking voor uw houten ramen voorstellen.